Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

Το κατάστημα και η ιστοσελίδα μας δεσμεύεται να σέβεται και να προστατεύει το δικαίωμά σας για προστασία του απόρρητου της σύνδεσής σας.
Το κατάστημά μας δεν πουλά, ενοικιάζει, ή καθ’ οποιονδήποτε άλλον τρόπο παραχωρεί προσωπικά στοιχεία που υποβάλλονται από επισκέπτες του site μας προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος, εκτός αν το επιβάλει ο νόμος.
Ως τέτοια στοιχεία εννοούμε το όνομα, την διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και fax, καθώς και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail).
Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για ανεπιθύμητη συνέχεια της επικοινωνίας, εκτός εάν σας έχουμε προηγουμένως ενημερώσει για την πιθανή αυτή χρήση και εσείς μας δώσετε την άδειά σας.
Εάν έχει την άδειά σας, το κατάστημά μας μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για:
• Θα σας ενημερώσει για προσφορές
• Θα σας στείλει φόρμες ή άλλη αλληλογραφία
• Να σας αποστέλλει ηλεκτρονικώς δελτία τύπου ή άλλες ανακοινώσεις
• Να σας παραδίδει προϊόντα ή βραβεία
Το κατάστημά μας μπορεί να κάνει χρήση απρόσωπων στατιστικών δεδομένων (τύπο browser, γεωγραφική τοποθεσία) με σκοπό την βελτιστοποίηση του site, ως μέρος της διαρκούς διαδικασίας εσωτερικής αναθεώρησης και, γενικότερα, με σκοπό να γνωρίσουμε καλύτερα τους καταναλωτές των προϊόντων μας.
Συνιστούμε σε παιδιά και νέους ηλικίας κάτω των 18 να λαμβάνουν την άδεια των γονέων τους πριν υποβάλλουν προσωπικά τους στοιχεία στο website.
Ο ιστότοπός μας λειτουργεί σε ασφαλές περιβάλλον SSL.

Όροι χρήσης του ιστότοπου webchoices.gr


Το Webchoices.gr είναι το διαδικτυακό κατάστημα για την έκθεση και διανομή προϊόντων μέσω Διαδικτύου με φορολογικά στοιχεία:

Όνομα Αικατερίνη Τσιγκούδη
Έδρα Γοργοπόταμος, Λαμία
Φορολογική Υπηρεσία Λαμίας
Αριθμός φορολογικού μητρώου 066628754

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος, που βρίσκεται στην διεύθυνση webchices.gr. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.
Το κατάστημα “webchoice.gr” διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τoυς όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.


Παραγγελίες

Το κατάστημα “ webchoice.gr ” δεσμεύεται να επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών τις εργάσιμες ημέρες με email ή τηλεφωνικά – εφόσον έχουν δοθεί αυτά τα στοιχεία επικοινωνίας – από την καταχώρηση της παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό του κατάστημα για να σας ενημερώσει για την διαθεσιμότητα του προϊόντος ή προϊόντων που έχετε επιλέξει. Επίσης θα σας ενημερώσει για τους τρόπους παράδοσης και τους τρόπους εξόφλησης της παραγγελίας σας.
Οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%)
Το κατάστημα “webchoices.gr ” διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τιμών στα καταχωρημένα είδη του ηλεκτρονικού καταστήματος, χωρίς καμία ειδοποίηση.

Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε και θα ελέγξουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ
(Συμπληρώστε και στείλτε αυτήν τη δήλωση με συστημένη επιστολή μέσω ΕΛΤΑ ή Courier μόνο εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε τη σύμβαση) ………………………… ……… Καταγγέλλω τη σύμβασή μου / μας. Περιγραφή προϊόντος: Αριθμός / Ημερομηνία πώλησης Έγγραφο: Αριθμός αποστολής: Υπογραφή καταναλωτή: ………………………………… Τόπος / Ημερομηνία: ………………………………………… < br> ακύρωση παραγγελίας
Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει την ακύρωση της παραγγελίας εντός 12 ωρών από τη στιγμή που την υποβάλλει και εάν η διαδικασία αποστολής δεν έχει ξεκινήσει. Σε αυτήν την περίπτωση, τα χρήματα επιστρέφονται στον πελάτη με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή.

Παράδειγμα: Εάν ο πελάτης πληρώσει με πιστωτική - χρεωστική κάρτα θα πιστωθεί στην κάρτα. Εάν η πληρωμή πραγματοποιήθηκε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη.

Για την ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει ο πελάτης να στείλει email στο webchoicesgr@yahoo.com και να ζητάει την ακύρωση της παραγγελίας αναφέροντας τον αύξον αριθμό αυτής, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, σταθερό και κινητό. Στην περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί και βρίσκεται καθοδόν προς παράδοση, παρακρατείται το ποσό των εξόδων μεταφοράς της αποστολής αλλά και τα μεταφορικά της επιστροφής προς την έδρα μας.

Ευθύνη χρήστη

Κάθε χρήστης της ιστοσελίδας συμφωνεί με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων και υποχρεούται να μη χρησιμοποιεί αυτή ή οποιοδήποτε στοιχείο, πληροφορία ή ό,τι άλλο εκτίθεται ή πηγάζει ή συνθέτει αυτή, εμπιστευτικού ή μη, κρυμμένου ή φανερού χαρακτήρα, με κανένα τρόπο –ενδεικτικά με δημοσίευση, επέμβαση, (ανά)μετάδοση, αντιγραφή, μεταφορά δεδομένων, στοιχείων, μηνυμάτων, ιών, λογισμικού, υλικού, αρχείου κ.λπ.- για την τέλεση πράξεων, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν ή θα προκαλούσαν προσβολή, ζημία ή βλάβη περιουσιακών αγαθών ή προσωπικών δικαιωμάτων του καταστήματος “webchoices.gr” ή οποιουδήποτε τρίτου, ή θα αποτελούσαν παραβίαση της ισχύουσας νομοθεσίας, ανεξαρτήτως υπαιτιότητας.

Το κατάστημα "webchoices.gr" δηλώνει ρητά ότι δεν θα κάνει κακή χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανένα τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιεύει, πωλεί, μισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας δεδομένα και πληροφορίες που υποβάλλετε σε οποιονδήποτε τρίτο. Τα προσωπικά σας στοιχεία διαγράφονται οριστικά κατόπιν αιτήματός σας και δεν παρέχονται με κανέναν τρόπο σε κανέναν. Υποβάλλοντας υλικό στο κατάστημά μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει αναληθή, παράνομα ή με οποιονδήποτε τρόπο ακατάλληλο για χρήση και δημοσίευση.

Περιορισμός ευθύνης

Το "Webchoices.gr" έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα διαθέσιμα προϊόντα βλέποντας φωτογραφίες, περιγραφές και συγκεκριμένα σχόλια. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και οπτικά).

Περιορισμένη ευθύνη για τη χρήση του Διαδικτύου

Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία που συμβαίνει άμεσα ή έμμεσα ή με οποιονδήποτε τρόπο σχετίζεται με την πρόσβαση ή τη χρήση του ιστότοπού μας.